U kratkim videofilmovima predstavljamo vam iskustva najrazličitijih osoba. Neki od njih još studiraju, drugi uveliko rade. Pojedinci se rado bave sportom, drugi vole da putuju. Ono što ih sve povezuje: Svi oni imaju dijabetes tipa 1 i nose našu insulinsku pumpu mylife YpsoPump. U ovim videofilmovima vam poveravaju zašto je se nikad više ne bi odrekli.

Tanja, studentkinja

Testimonial Theresa - mylife YpsoPump

Tanja studira pravo. U slobodno vreme je stalno u pokretu, bilo da u nekom prijatnom kafiću uživa u čitanju ili da se bavi sportom. Korišćenje insulinske pumpe mylife YpsoPump joj pruža fleksibilnost i omogućuje kvalitetniji stil života.

Nina, putnica

Testimonial Simone - mylife YpsoPump

Nina ima jednu veliku strast: putovanja. Promena vremenskih zona i nepoznate namirnice predstavljaju izazov za ljude sa dijabetesom. Nina je srećna da su joj pumpom mylife YpsoPump na raspolaganje stavljena dva profila bazalnih doza i različite varijante bolusa.

Milica, sportiskinja

Testimonial Elisabeth - mylife YpsoPump

Studentkinja Milica se rado i često bavi sportom. Pored teretane, buduća nutricionistkinja rado posećuje pijace i isprobava nove recepte. Uvek sa njom, ali gotovo neprimetna: njena insulinska pumpa mylife YpsoPump.

Dragan, radi u trećoj smeni

Testimonial Jörg - mylife YpsoPump

Kao vlasnik više pekara, Dragan često radi noću. Život izvan prirodnog bioritma zahteva fleksibilniju terapiju, koja se ne može osigurati penom. Zahvaljujući insulinskoj pumpi, Draganove vrednosti šećera u krvi sada su dobro prilagođene takvom načinu života.

Jasmina, buduća mama

Testimonial Melek - mylife YpsoPump

Jasmina je na početku trudnoće imala česte hipoglikemije. Kako bi mogla bolje da reguliše svoj dijabetes tipa 1, sa terapije penom prešla je na terapiju pumpom. Zahvaljujući pumpi mylife YpsoPump ona sad može da se u potpunosti koncentriše na trudnoću.

Jelena, porodična osoba

Testimonial Sabrina - mylife YpsoPump

Jelena kod svoje pumpe najviše ceni jednostavno rukovanje, koje članovima njene porodice omogućuje da joj pomognu u kritičnim situacijama. Leti Jelena rado ide na plažu i pliva sa svojom insulinskom pumpom mylife YpsoPump.