mylife Stories

Kun kehitimme mylife YpsoPump -insuliinipumpun, tavoitteemme oli pieni ja kevyt pumppu, jonka käyttö on helppoa1 ja intuitiivista1. Mutta se oli vasta alkua taipaleellamme, jonka tavoitteena on parantaa diabeetikoiden elämänlaatua.

Nyt olemme ottaneet yhdessä seuraavan suuren askeleen, kiitos mylife App -sovelluksen uusimman päivityksen ja sen sisältämän täysin uuden mylife Dose -ominaisuuden!

Tutustu uusiin toimintoihin ja hyötyihin:

  • Boluksen annostelu huomaamattomasti ja kätevästi mylife YpsoPump -insuliinipumpulla suoraan älypuhelimestasi*
  • Toiminnot sisältävät vakioboluksen, pidennetyn boluksen ja yhdistelmäboluksen
  • Boluksen etäannostelu joko aiemmin käytössä olleen sovelluspohjaisen bolusehdotuslaskurin kanssa tai ilman laskurin aiempaa käyttöä

*Huomioi, että tämän toiminnon käyttämiseen vaaditaan mylife YpsoPump -insuliinipumpun malli, joka on yhteensopiva mylife Dose -ominaisuuden kanssa.

Tutustu lisää

Vastuuvapauslauseke:

1 Waldenmaier D. et al.: First User Experiences With a Novel Touchscreen-Based Insulin Pump System in Daily Life of Patients With Type 1 Diabetes Experienced in Insulin Pump Therapy. Journal of Diabetes Science and Technology. 2019;13(1):96-102. doi: 10.1177/1932296818785386.

Tuotekuvat on tarkoitettu ainoastaan esimerkeiksi.

Dexcom, Dexcom G6 ja Dexcom CLARITY ovat Dexcom, Inc. -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Bluetooth®-merkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yrityksen rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Ypsomed käyttää niitä lisenssillä. Muut tavaramerkit ja tuotenimet ovat vastaavien omistajien omaisuutta.

Lisätietoja mainittujen tuotteiden turvallisuudesta on osoitteessa mylife-diabetescare.fi/turvallisuustiedot

Go Back