mylife Stories

Kuinka Ross paransi elämänlaatuaan YpsoPumpin avulla

Ross on 25-vuotias, skotlantilainen mies ja asuu Pohjois-Irlannissa. Hän on ollut mylife YpsoPumpun käyttäjä yli vuoden ajan. Ross pitää mylife YpsoPumpun yksinkertaisuudesta ja mahdollisuudesta unohtaa diabetes ja keskittyä elämän hyviin asioihin – YpsoPump sopii täydellisesti hänen kiireiseen aikatauluunsa.

Siitä hetkestä lähtien, kun Rossilla diagnosoitiin diabetes, hän oli tutustunut erilaisiin insuliinipumppuihin ja halunnut sellaisen alusta alkaen. Hän aloitti omahoitonsa insuliinikynähoidolla – mutta huomasi nopeasti, että insuliinipumppu sopii paremmin hänen elämäntapaansa. Hän ei vain halunnut hallita omahoitoansa, hän halusi myös ottaa takaisin elämänsä hallinnan. Käytettyään kaksi vuotta insuliinikynähoitoa, hän pystyi vaihtamaan mylife YpsoPump- insuliinipumppuun, joka mahdollistaa huomaamattoman ja helpon diabeteksen hoidon.

“Seisonpa sitten kahvinkeittimen vieressä töissä tai vuoren huipulla, YpsoPump-valikoissa on uskomattoman helppo navigoida ja ne ovat erittäin intuitiivisia.”

Toinen ominaisuus, jota hän arvostaa YpsoPumpussa, on sen koko. Se on todella pieni ja huomaamaton, ja se on helppo laittaa vaikka taskuun ja unohtaa se sekä jatkaa päivää. Lisää tai vähennä basaalinopeuttasi - hoida aikataulusi, keskity olennaiseen ja nauti elämästä - mylife YpsoPumpin avulla.

Go Back